Frisse start van 2013 voor HPC

Vijf stoere HPC zwemmers durfden het op nieuwjaarsdag aan om mee te doen aan de Nieuwjaarsduik in Zandvoort. Ondanks dat het droog was en de zon scheen, was de wind toch ijzig koud. Voor Anouk van Dam, Danai Lytrokapi, IJke Mourits, Carmen Meijer en Martijn Braspenning was het de eerste keer dat ze aan dit evenement deelnamen.

IJke, Danai en Martijn hadden toch wel lichtelijk spijt toen ze in de koude wind op het strand stonden te wachten op het startschot. Na de gezamenlijke warming up werd er afgeteld en mochten de duizenden helden met hun oranje Unox mutsen op de zee in. Het HPC ploegje had besloten om in hun rode HPC / Van Oosten Groep poloshirt te gaan en daardoor waren ze goed herkenbaar. Terwijl de meesten alweer terug waren op het strand, bleven de HPC zwemmers nog even in de zee staan dollen.

Anouk, Danai en Carmen gingen helemaal kopje onder, maar voor IJke en Martijn was dat toch een beetje teveel van het goede. Volgens Carmen was het helemaal niet zo koud, al stond Danai na afloop helemaal te klappertanden! Al met al hebben ze het alle vijf erg leuk gevonden om mee te doen en zijn vast van plan om ook volgend jaar weer aan de start te verschijnen met misschien nog wel meer stoere HPC zwemmers!